marți, 29 ianuarie 2013

I love Guantanamo! sau Preşul şi WASP-ul


 
Preşul este un obiect biologic viu care este adăpostit ca „vîrf” în locaţia convenţional denumită „Cotroceni”.
WASP-ul este un ideal al cărui vîrf este şeful suprem al Jandarmeriei mondiale.
Literele ascund platoşa antiglonţ a idealului: White-Anglo-Saxon-Protestant, altfel spus, establishment-ul nord-american yankeu. Nu contează faptul că acum vîrful e negru, mecanismul e neschimbat de la rebeliunea lor contra Imperiului Britanic.

Între cele două vîrfuri este o vale care le uneşte trainic şi în care curge rîul de informaţii despre care ţugulanii din cele două ţări habar n-au.
O sticlă cu astfel de informaţii, ce pluteşte pe acest rîu este cea cu titlul de cod (evident, „Top Secret”), „închisorile CIA din România”.

Orice om de bun simţ, care vorbeşte corect româneşte, are peste 30 de ani, este White-Dac-Carpathic-Orthodox (WDCO, egalul WASP-ului), cunoaşte bine limba engleză şi are, prin sistem autodidact, cunoştinţe minime despre „de ce?”, îşi dă seama că în spatele subiectului „deţinuţi CIA în România” este o porcărie mai mare decît casa.
Decît Casa Poporului.
Nu doresc să jignesc animalul denumit „pork”, dar realitatea contondentă mă avertizează sever: „vezi, că e mai mult decît atît!”.

N-am nimic cu yankeii.
China va avea grijă de ei, astfel ca în curînd să devină o amintire, la fel ca Atena sau Roma cu două milenii în urmă.
Am, în schimb, ceva cu totul serios cu „porcuşorii de România”, politicienii noştri cretinocraţi cu excrescenţa numită Preş.
Aici introduc o notă legată de crainicele de televiziune, la fel de cretine, care spun în loc de cobai, „porcuşor de Guineea”, neavînd habar de nimic pe lumea asta, la fel ca şefii lor.

Revenind, subliniez că nicăieri în lume slugărnicia pro-yankee nu a luat forme atît de groteşti, atît de patologice şi de penibile, de contraproductive adevăratului interes naţional, ca la noi, în România. Totul, din preş.
Şi cum naiba să mai ai „mîndrie naţională”, cînd preşurile ţării tale se lasă linguşitor călcate de bocancii WASP şi NATO, bocanci confecţionaţi la Clujana, şi care folosesc plastilina românească marca „Preş+MAE”, în cele mai murdare acţiuni PSIOPS ale celorlalţi.

Da, ştiu că au fost, sînt şi vor fi „închisori” CIA în România.
Da, mă expun, sînt patriot – om, nu rachetă – şi îi arăt pe „ai mei” cu degetul: sînt groparii ţării mele.

Mihai Beniuc avea o vorbă: „un singur gînd avem, aici şi-acum // Patria, Partidul, restu-i fum!”.
Astăzi, mizerabilele noastre preşuri politice au uitat de „Patrie” şi au înzorzonat peste măsură „Partidul”.
Partidul lor!
Pînă astăzi, FSN, indiferent de literele oribile care vă duc de nas, PSD, PNL, PDL, PPDD, PRM, UDMR, şi un lung et caetera...

A, era să uit: schimbaţi odată imnul ăsta „naţional” de adormiţi! Nu mai defineşte pe nimeni, nici măcar preşurile.
Iar cu CIA, rămîne cum ne-am înţeles: facerea de bine, ... !
Pentru cei dornici de aprofundări investigative, biroul CIA e la Cotroceni şi nu vă stă la dispoziţie.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu