miercuri, 29 februarie 2012

SCURT BILANŢ DE PRIMĂVARĂ


1.     Cu Lustraţia totul este clar. Ceea ce trebuia activat, cu AKM-ul la nevoie, în primăvara lui 1990, s-a făcut acum. S-a făcut scrum Punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara. Cei ce trebuiau lustraţi, nomenclatura comunistă şi din Securitate în frunte cu Ion Iliescu, sînt mai bătrîni cu 22 de ani, şi neamul lor neocomunist e mai bogat cu 22 de PIB-uri succesive, după ce şi-au luat ţara la ei acasă. Nu mai este nevoie de legi/decrete/hotărîri, Lustraţia îmbătrînită acţionează prin deces: neocomuniştii mor cu România de gît!
2.     Primăvara meteo e o iarnă prelungită, bun motiv pentru asfaltatori să mai facă un profit, nişte milioane de Euro deturnaţi, acolo... Primăvara se va instala oficial abia de Echinocţiu, cînd verdele vegetal va petici mizeria naţională din ultimele şase luni.
3.     Este stupid să spunem „Putinizarea României”, sună penibil, dar aşa ceva li se pregăteşte românilor. Serviciile Secrete vor conduce ţara în plină zi, la vedere, după ce, timp de 22 de ani au condus-o real din noaptea Birourilor etanş capitonate. Preşedinţii, trei, Doamne, şi toţi trei, au fost şi sînt doar marionete. Acum, vîrful de lance Intelligence joacă direct în Arena naţională. Şi bate. Bate.

Un comentariu:

  1. Din fericire Proclamatia de la Timisoara nu a facut altceva decat sa aduca neamului nostru cunoastearea adevaratelor idealuri, pacat ca "unii" oameni au sfidat pur si simplu concretul si idealismul romanesc de la acea vreme. Lustratia e doar asa...o chestie, sa fie si ea ceva acolo. Vorba dvs.: Necomunistii mor cu ea de gat!"

    RăspundețiȘtergere